Ingrijire delicata cu esente florale

Joi, 19 Noiembrie 2009, ora 08:54
1771 citiri
Ingrijire delicata cu esente florale
Foto: flowerdropfaeries.com

Ingrijirea corporala, mirosul natural si vitalitatea organismului pot fi asigurate cu succes gratie esentelor florale pe care le poti prepara chiar tu, acasa. Fara un efort suplimentar, poti avea grija de trupul tau in fiecare zi.

Esentele florale se obtin usor, iar administrarea si folosirea lor cu regularitate iti asigura ingrijirea delicata de care ai nevoie. Levantica, iasomia, salvia, cicoarea, liliacul, gentiana sau trandafiriii pot fi micile tale atuuri ale frumusetii, informeaza nativeremedies.com.

Se prepara prin depozitatea florilor prospete lasate in apa atat cat sa le acopere, intr-o camera luminoasa si calduroasa timp de trei saptamani. Poti folosi produsul sub mai multe forme. Il poti amesteca in balsamul obisnuit, iar esentele florale iti vor hrani radacina si firul de par in profunzime.

In crema ta obisnuita de corp, adauga cateva picaturi din esenta obtinuta. Tratamentul iti va catifela pielea, iar mirosul floral se va pastra mult timp.

Esenta de levantica o poti adauga in crema ta de noapte, pentru efectul dezinfectant al florii. Impreuna cu salvia, poti obtine remediul perfect pentru indepartarea stresului zilnic.

Adauga in apa fierbinte de baie esentele tale florale si te poti relaxa 30 de minute, ascultand doar muzica preferata, fara sa te gandesti la problemele care te solicita.

Vei avea un somn linistit, iar parfumul florilor va fi absorbit de pielea ta uscata de vremea rece si frig. Te vei bucura in voie de o piele catifelata, un tonus bun si un miros corporal indelungat.

Poti opta si pentru infuziile din flori. Trandafirii sunt remediul perfect pentru tenul tau. Rasfata-te cel putin o data pe saptamana cu un tratament naturist pe baza de flori.

Dupa ce ai lasat la fiert petalele de trandafir, aseaza-ti fata deasupra vasului, cu un prosop asezat pe cap, pentru ca aburul sa iti deschida porii si sa iti catifeleze pielea.

Pentru lipsa ta de energie sau depresia de sezon, incearca sa asezi sub limba patru picaturi de esente florale obtinute in casa. Este tratamentul perfect pentru indepartarea stresului, somnului agitat si traumelor emotionale.

Pentru ca este un tratament natural, care nu dauneaza organismului in cazul administrarii excesive, te poti bucura in fiecare zi de efectele benefice ale florilor asupra sanatatii tale corporale si emotionale.

Alin Nica vrea un nou mandat pentru şefia CJ Timiș, din partea Alianţei Dreapta Unită, după ce a plecat din PNL. „PSD doreşte să ţină România în sărăcie”
Alin Nica vrea un nou mandat pentru şefia CJ Timiș, din partea Alianţei Dreapta Unită, după ce a plecat din PNL. „PSD doreşte să ţină România în sărăcie”
Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Alin Nica, şi-a lansat, sâmbătă, candidatura pentru un nou mandat la şefia administraţiei judeţene, susţinut de Forţa Dreptei Timiş, care face...
Burduja, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Îl provoc pe Nicuşor Dan la o dezbatere. Vreau să văd dacă are curajul să se lupte cu mine” VIDEO
Burduja, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Îl provoc pe Nicuşor Dan la o dezbatere. Vreau să văd dacă are curajul să se lupte cu mine” VIDEO
Liderul PNL Bucureşti, Sebastian Burduja şi-a depus, sâmbătă, 27 aprilie, candidatura la Primăria Capitalei, şi a declarat cu acest prilej că îl provoacă pe actualul primar la o dezbatere...
#esente florale frumusete, #esente florale stres, #esente florale sanatate , #stres