Cum functioneaza terapia Bowen?

Advertorial
Marti, 20 Septembrie 2016, ora 15:45
53769 citiri
Cum functioneaza terapia Bowen?

Spre deosebire de alte tehnici fizice, terapia Bowen nu utilizeaza manipulari fortate; ar fi o greseala sa o asociati cu masajul, kinetoterpia sau orice altceva, caci terapeutul bowtech nu impune corpului dvs. sa execute o comanda, ci initiaza si ii permite acestuia sa ia masurile necesare pentru auto-vindecare, in felul si in ritmul sau propriu.

Fiecare pacient e o fiinta umana unica, de aceea fiecare corp va avea un raspuns individual la terapie, in functie de spectrul problemelor personale de sanatate.

In timpul unei sedinte de terapie Bowen terapeutul va executa o serie de miscari delicate, cu presiune moderata practicate cu degetele asupra muschilor si a tesuturilor articulare.

Aceste miscari vor declansa o vibratie de-a lungul traseelor nervoase specifice, aceasta va fi receptata, analizata si procesata la nivelul sistemului nervos autonom, care va initia procesul de auto-vindecare in functie de nevoile dvs. individuale.

Intre diversele serii de miscari ce se executa in cadrul sedintelor se lasa pacientului pauze de cel putin 2 minute - necesare procesarii informatiei care v-a fost transmisa si initierii raspunsului.

In timpul sedintei de terapie va veti simti confortabil si va veti relaxa progresiv, reinvatand sa va percepeti propriul corp; din pacate viata trepidanta si agitata pe care o traim a rupt in cele mai multe cazuri legatura intima cu noi insine, incat nu mai percepem semnalele corpului decat atunci cand devin violente: durere, senzatie de oboseala continua, etc.

E timpul sa deveniti mai receptivi si mai apropiati de cel mai bun si cel mai vechi prieten al dvs. - propriul corp... iar bowtech va va ajuta in acest sens.

La finalul sedintei de terapie Bowen va veti simti foarte relaxat; cei mai multi pacienti raporteaza o foarte buna stare de spirit, devin deschisi, comunicativi, optimisti - dovada clara ca deja corpul "lucreaza" si incepe cu esentialul: sunteti pozitivi si aveti tonusul psihic optim necesar reechilibrarii.

Urmatoarea sedinta va fi fixata dupa 7 zile, timpul optim necesar corpului dvs. sa prelucreze informatia primita si sa ia masurile care se impun. Ce se intampla in acest interval de timp?

  • deplasarile osoase se realiniaza
  • tensiunile musculare se elibereaza si circuitul limfatic se normalizeaza
  • meridianele energetice se restabilesc
  • echilibrul psihic se reinstaleaza
  • intregul corp este revitalizat

Numarul de sedinte necesare este in functie de gravitatea si vechimea problemelor cu care va confruntati.

Ce se poate trata?

Terapia Bowen este foarte eficienta intr-o multitudine de afectiuni, intre care enumeram doar cateva: alergii, angina, artrite, astm, atacuri de panica, crampe, depresie, drenare limfatica, dureri de provenienta diversa, discopatii, incontinenta urinara, indigestii, infertilitate a cuplului, lumbago, leziuni datorate activitatii sportive, menstre dureroase sau neregulate, migrene, probleme ale rinichilor, prostatei, afectiuni cardiace, tiroidiene, poliartrita reumatoida, reumatism, scolioza, spondiloza, sciatica, stress etc.

Este important de stiut ca, acolo unde nu poate vindeca, bowtech amelioreaza semnificativ starea de sanatate si ca, indiferent de motivul pentru care alegeti aceasta terapie, beneficiile se vor adresa intregului dvs. organism, reechilibrandu-l. Calitatea vietii se imbunatateste considerabil.

Ca sa puteti aprecia corect eficienta acestei terapii, trebuie sa stiti ca in Australia (tara de provenienta) bowtech este o terapie inclusa in sistemul asigurarilor de sanatate.

Desigur, oricate informatii ati primi despre terapia Bowen, nimic nu se compara cu o sedinta de terapie in urma careia veti intelege ce ii motiveaza pe aceia care deja s-au vindecat sa revina la intervale mai mari pentru tratamente preventive si de ce multe persoane sanatoase prefera o sedinta de terapie Bowen uneia de masaj, efectul de relaxare fiind mai profund, de durata mai mare si cu beneficii multiple.

Terapeut Bowen nivel master - Luiza Predescu / www.terapeutic.ro / 0766 420 590

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#terapia bowen, #terapie bowtech , #terapii