Clotilde Armand, apel la ziaristi si replica pentru Cristoiu: Incercati sa fiti cat mai impartiali

Duminica, 12 Iunie 2016, ora 19:30
13334 citiri
Clotilde Armand, apel la ziaristi si replica pentru Cristoiu: Incercati sa fiti cat mai impartiali
Foto: Facebook/Clotilde Armand

Clotilde Armand, candidata USB care a pierdut la mustata Primaria Sectorului 1 in fata PSD, a raspuns acuzatiilor presei din ultimele zile, intr-un selfie-video postat duminica pe pagina sa de Facebook.

Mai intai, Clotilde s-a referit la criticile primite pentru ca a mers saptamana trecuta la emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3, spunand ca mesajul USB trebuie sa ajunga la toata lumea, chiar daca "televiziunile sunt asa cum sunt".

"Mesajul nostru este impartial si trebuie auzit de toata lumea. Televiziunile sunt asa cum sunt si poate ca e datoria noastra sa le schimbam si pe acestea. Dar este important ca mesajul nostru de democratie, de transparenta, sa ajunga la toti.

Noi nu am facut niciun deal (intelegere - n.red) cu nicio televiziune, nici nu ne-a trecut prin cap asa ceva si nici nu ni s-a propus. Ceea ce incercam sa facem e sa ajungem la toti romanii si nu vrem in niciun caz dezbinarea electoratului", a spus Clotilde.

In continuare, aceasta a adresat o rugaminte jurnalistilor: "V-as ruga foarte mult sa incercati sa fiti cat mai impartiali, cat mai putini partizani in informatia pe care o dati electoratului. Eu inteleg criticile fata de Antena 3, dar as dori sa nu am aceleasi critici fata de alti ziaristi care ei critica Antena 3. Adica sa puneti informatia intr-o lumina corecta".

Frantuzoaica a dat si un exemplu, mai exact un editorial semnat de jurnalistul Ion Cristoiu, in care acesta scria ca USB este "un partid de familie" si ca, din lipsa de candidati, pe liste au fost inscrisi atat sotul, cat si socrul Clotildei Armand.

"Va dau un exemplu: un ziarist care m-a criticat mult fata de Antena 3 a facut o greseala, pentru ca n-a dat toata informatia. De mentionat e faptul ca socrul meu este pe locul 46 din 54 la Consiliul General si sotul meu este candidat pe locul 34 din 34 la Consiliul Local. El (jurnalistul - n.red.) a dat informatia ca socrul meu si sotul meu au fost candidati. N-a spus pe locul 46 din 54 si pe locul 34 din 34. Si atunci evident ca oamenii care aud aceasta informatie nu inteleg, dar adevarul e complet altfel.

Noi aveam nevoie de liste complete ca sa putem sa avem o sansa (...) de a avea un reprezentant in biroul electoral de sector (...). Sa avem liste complete nu este asa usor - trebuie sa aveti oameni in care sa aveti mare incredere, care sunt gata sa depuna un efort mare, sunt multe declaratii de facut, printre care si declaratia de avere. Era clar ca nu o sa avem 100% din voturi, adica sotul meu era clar ca nu va fi ales, iar socrul meu, cum v-am zis pe locul 46 din 54... mi-as fi dorit sa avem 80% din voturi la Consiliul General", a spus Clotilde in videoclipul postat pe Facebook.

Clotilde Armand a atras atentia presei mai ales dupa scandalul de la Primaria Sectorului 1, pe care a castigat-o doar pentru o noapte, dupa exit-poll-uri, insa victoria i-a apartinut in cele din urma candidatului PSD Dan Tudorache.

USB a cerut renumararea voturilor din sectiile in care nu a avut observatori si, pentru ca solicitarea a fost respinsa, circa 500 de oameni au protestat sambata la Universitate.

Citeste mai multe pe aceasta tema:

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#Clotilde critici Antena 3, #Clotilde sot socru candidati , #USB
Comentarii
Poza un cetatean european
un cetatean european
rank 5
S-ar mai fi zbatut, cucoana, daca in locul ei ar fi patit-o
Poza Apollo13
Apollo13
rank 3