Vadim Tudor, reclamat la SRI si SIE

Joi, 27 Iunie 2013, ora 11:49
3080 citiri
Vadim Tudor, reclamat la SRI si SIE
Foto: Arhiva

Corneliu Vadim Tudor a fost reclamat la SRI si SIE de catre presedintele filialei PRM Neamt, Dumitru Badea, acesta semnaland abuzurile comise de fostul lider al partidului, care se lauda ca ar primi informatii de la ofiterii celor doua servicii.

Astfel, fostul sef al Securitatii Neamt sustine ca SRI si SIE ar trebui sa ia masuri impotriva lui Corneliu Vadim Tudor, pentru ca anumite persoane cred toate afirmatiile controversatului politician, potrivit Evenimentul Zilei.

Rascoala in PRM: Liderii de filiale l-au dat jos pe Vadim (Video)

"De cativa ani buni, dar mai intens in ultima perioada, de cand un grup masiv de filiale judetene ale PRM, nemaiacceptand abuzurile si comportamentul penibil al numitului Corneliu Vadim Tudor, l-au dat jos de pe soclul pe care nu-l mai merita, acesta induce in opinia publica faptul ca ar stapani serviciile de informatii ale Romaniei, care i-ar furniza informatii de prima mana", a declarat presedintele PRM Neamt.

Vadim Tudor contesta la tribunal excluderea din PRM

"Afirmatiile sale referitoare la astfel de 'note' pe care le primeste de la Serviciile Speciale sunt tratate cu discernamant si 'ingaduinta' de marea majoritate a cetatenilor. Si totusi sunt persoane care dau crezare unor date pe care, cu talentul sau pamfletar recunoscut, le face sa para verosimile punand intr-o lumina nefavorabila si prejudiciind imaginea acestor institutii, ca organe ale statului neimplicate politic", a completat Badea.

PRM: Vadim Tudor nu va mai fi pe lista la europarlamentarele din 2014

De asemenea, la initiativa lui Dumitru Badea, pe 15 iunie, a fost organizata plenara Consiliului National al PRM, care a hotarat revocarea din functia de presedinte a partidului a lui Corneliu Vadim Tudor si dizolvarea Comitetului Director si a Biroului Permanent.

Quarterly Report - Editia 4

Clotilde Armand, încrezătoare în victoria „categorică” la Sectorul 1: ”Oamenii nu-și doresc un primar care a activat în SRI”
Clotilde Armand, încrezătoare în victoria „categorică” la Sectorul 1: ”Oamenii nu-și doresc un primar care a activat în SRI”
Clotilde Armand, primărița Sectorului 1, a fost invitata ultimei ediții a rubricii „Cu fața la alegători”, unde a vorbit despre proiectele realizate în mandatul său, despre...
Burduja vrea să reformeze Poliția Locală dacă e ales primar al Capitalei: "Ordinea și siguranța publică Nu există aşa cum ar trebui"
Burduja vrea să reformeze Poliția Locală dacă e ales primar al Capitalei: "Ordinea și siguranța publică Nu există aşa cum ar trebui"
Prima acţiune pe care ar face-o Sebastian Burduja, dacă va câștiga alegerile pentru București, va fi despre ordinea şi siguranţa publică. El a precizat că trebuie reformată Poliţia...
#Corneliu Vadim Tudor SRI SIE, #Corneliu Vadim Tudor SRI, #Corneliu Vadim Tudor SIE, #Corneliu Vadim Tudor informatii secrete , #PRM