Dieta cu salată verde: slăbește 7 kilograme

Duminica, 10 Martie 2024, ora 15:00
35086 citiri
Dieta cu salată verde: slăbește 7 kilograme
Dieta salata verde FOTO: freepik.com

Salata verde este un aliat de nădejde în lupta cu kilogramele în plus. Este săracă în calorii, dar foarte bogată în fibre, vitamine și minerale.

Salata verde conține vitaminele A, C și K, precum și fier, îmbunătățește odihna și chiar combate oboseala, având efect energizant.

Dieta cu salată verde durează 11 zile, timp în care poți slăbi până la 7 kilograme.

Dieta cu salată verde cuprinde 4 faze

1. Faza de acomodare: durează două zile și va trebui să mănânci salată verde la mic dejun. Recomandat este să consumi salată verde simplă, condimentată cu puțină sare, piper, mărar sau pătrunjel și zeamă de lămâie. Dimineața mai poți bea o cafea fără zahăr și un pahar cu apă plată.

2. În următoarele două zile trebuie să înlocuiești cina cu salata verde, preparată la fel ca la micul dejun.

3. Cea de-a treia fază este de atac și detoxifiere. Pentru următoarele 3 zile trebuie să consumi numai salată verde cu lămâie. Vestea bună este că poți consuma salată verde în orice cantitate.

4. Următoarea fază a dietei, cea de-a patra, durează 2 zile și este identică cu faza 2. Ultimele 2 zile ale dietei trebuie să respecți îndrumările din faza întâi – adică să înlocuiești doar micul dejun cu salată verde.

Cum să slăbești sănătos și rapid până de Paște
Cum să slăbești sănătos și rapid până de Paște
Kilogramele puse încet, încet în jurul taliei încep să te facă să privești cu furie la toaletele de petrecere din garderoba ta? Nu mai poți suporta încă o cheltuială în plus pentru a...
Slăbește sănătos cu ajutorul dietei cu suc de pătrunjel
Slăbește sănătos cu ajutorul dietei cu suc de pătrunjel
Fiind foarte bogat în vitamine și minerale și sărac în calorii, pătrunjelul este ideal pentru alimentația persoanelor care vor să scape de kilogramele în plus. Are, de asemenea,...
#dieta, #salata verde, #slabit, #slabit rapid, #dieta cu salata verde, #dieta primavara , #dieta