PSD nu se teme de debarcarea lui Florin Cîțu. „Nu vom fi afectaţi dacă va fi o schimbare în politica partenerilor noştri”

Joi, 31 Martie 2022, ora 10:52
2187 citiri
PSD nu se teme de debarcarea lui Florin Cîțu. „Nu vom fi afectaţi dacă va fi o schimbare în politica partenerilor noştri”
Marcel Ciolacu, președintele PSD, și Florin Cîțu, președintele PNL FOTO Hepta

Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, a declarat joi, 31 martie, că în coaliţia de guvernare "sunt mai importante ţintele decât persoanele".

În contextul în care s-a vehiculat că Florin Cîțu ar putea fi demis, Dîncu a declarat: "eu cred că nu vom fi afectaţi dacă va fi o schimbare în politica partenerilor noştri de guvernare din acest moment, a PNL", a declarat el.

Dîncu a fost întrebat de jurnalişti, la Cluj-Napoca, despre o eventuală schimbare la conducerea PNL.

"Cred că în această coaliţie sunt mai importante ţintele decât persoanele, aşa încât eu cred că nu vom fi afectaţi dacă va fi o schimbare în politica partenerilor noştri de guvernare din acest moment, a PNL. Cred că ne-am asumat cu toţii aceste obiective şi cu siguranţă că le vom duce mai departe, indiferent cine este la conducere", a replicat el.

Mai mulţi lideri ai PNL pregătesc schimbarea preşedintelui Florin Cîţu, pe fondul nemulţumirilor legate de relaţia acestuia cu cei de la PSD, care tensionează atmosfera în coaliţie, dar şi de faptul că liderul liberal nu comunică cu liderii judeţeni şi cu primarii partidului, au declarat surse liberale pentru News.ro. Lui Florin Cîţu ar urma să i se ceară demisia de la şefia PNL, în caz contrar, spun sursele citate, existând o majoritate care să convoace de urgenţă forul de conducere, care să declanşeze un congres extraordinar, la începutul lunii aprilie, principala opţiune fiind alegerea lui Nicolae Ciucă la şefia formaţiunii.

#Florin Citu, #demitere, #PNL, #vasile dincu, #coalitia pnl psd , #stiri Florin Citu