Parlamentarii fideli lui Ludovic Orban, mesaje împotriva unei alianțe cu PSD. Ionel Dancă anunță plecări din partid

Vineri, 22 Octombrie 2021, ora 19:15
8957 citiri
Parlamentarii fideli lui Ludovic Orban, mesaje împotriva unei alianțe cu PSD. Ionel Dancă anunță plecări din partid
Mesajul transmis de parlamentarii fideli lui Ludovic Orban

Parlamentari susţinători ai lui Ludovic Orban au transmis, vineri, mesaje în care le cer preşedintelui Klaus Iohannis şi preşedintelui PNL Florin Cîţu să nu accepte susţinerea din partea PSD.

Ionel Dancă, fostul purtător de cuvânt al Guvernului, în cabinetul Orban, anunţă că sunt mulţi alţi liberali care vor părăsi PNL alături de Ludovic Orban, urmând a fi înfiinţată o nouă formaţiune politică. ”Cea mai gravă este colaborarea cu PSD care se prefigurează, cu susţinerea preşedintelui Iohannis”, explică Ionel Dancă.

Nu voi vota o alianță cu PSD pentru susținerea unui guvern PNL. Respect votul românilor care ne-au acordat încrederea pentru o guvernare stabilă și eficientă pentru dezvoltarea României fără PSD.

Singua soluție politică democratică pentru guvernarea României și depășirea situației grave de criză sanitară si economică este refacerea coaliției de guvernare PNL - USR - UDMR cu un Prim-ministru liberal, ales de membrii PNL. România are nevoie urgent de soluții de guvernare reale, nu de improvizații politice netransparente, lipsite de legitimitate democratică. #FaraPSD”, a transmis pe Facebook deputatul Ionel Dancă.

#PNL, #Orban, #parlamentari, #plecare, #partid, #alianta, #PSD , #Stiri Ludovic Orban