Ziua internațională a stângacilor, sărbătorită pe 13 august. Ce băutură alcoolică faimoasă mai este celebrată în această zi
Magazin / sarbatori
Sărbătorind primul său an de existenţă în 1976, organizaţia Lefthanders International a contribuit la creşterea gradului de conştientizare cu privire la multitudinea de dificultăţi cu care se pot confrunta persoanele stângace, care sunt sărbătorite în fiecare an pe 13 august. A fi acuzat de vrăjitorie în anii 1600 doar ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei sarbatori . Această zonă va concentra articolele categoriei Magazin din Ziare.Com care au subiectul principal: sarbatori.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - sarbatori, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Magazin , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.