Puterea, la lumina flacarii violet (Opinii)
Politica / violet
Intre idealurile pasoptiste, lupta cu superstitiile si obscurantismul ocupa un loc de seama. Chiar si ortodoxia, in perioada ei de europenizare, a sustinut si promovat cunoasterea, situandu-se impotriva credintelor primitive. Temelia viitorului stat roman nu putea fi asezata pe eresuri populare si analfabetism, pe inapoiere si saracie. ...
De ce nu avem bani?
Joi, 21 Ianuarie 2010, ora 12:41 - De ce nu avem bani?
Politica / violet
Pe cand toata tara era cufundata in studiul paranormalului, dupa modelul primilor doi oameni in stat, o stire a trecut aproape neobservata si necomentata pe langa violeta presa romaneasca....

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei violet . Această zonă va concentra articolele categoriei Politica din Ziare.Com care au subiectul principal: violet.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - violet, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Politica , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.