Un nou scandal uriaș în plenul Camerei Deputaților. Parlamentarii s-au amenințat și s-au îmbrâncit. „Mă gunoiule, mă!” VIDEO

Miercuri, 29 Noiembrie 2023, ora 12:38
6452 citiri
Un nou scandal uriaș în plenul Camerei Deputaților. Parlamentarii s-au amenințat și s-au îmbrâncit. „Mă gunoiule, mă!” VIDEO
Deputatul AUR Dan Tanasă l-a acuzat pe deputatul USR Victor Ilie că a pus mâna pe el şi i-a spus „mă gunoiule, mă” FOTO captură video

În timpul ședinței de plen de miercuri, 29 noiembrie, din Camera Deputaţilor, un scandal a avut loc între mai mulţi deputaţi de la AUR şi USR.

Deputatul AUR Dan Tanasă l-a acuzat pe deputatul USR Victor Ilie că a pus mâna pe el şi i-a spus „mă gunoiule, mă”, rugându-l să nu mai vină spre el „aşa ameninţător”.

Viceliderul grupului USR Bogdan Rodeanu i-a replicat lui Tanasă că nu parlamentarul USR a început, ci el a venit înspre deputatul de la USR. Incidentul de miercuri vine după ce în plenul de luni al Camerei a avut loc un schimb dur de replici între preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor Alfred Simonis care a vorbit la prezidiu cu liderul deputaţilor AUR Gerge Simion pe care l-a ameninţat că îi sparge dinţii şi l-a înjurat. În replică, Simion i-a spus social-democratului că este „o lichea pitică”, potrivit unui video postat pe contul de TikTok al partidului AUR.

„Mă gunoiule, mă!”, i-a spus Dan Tanasă, în plenul de miercuri al Camerei Deputaţilor, deputatului USR Victor Ilie.

„Dar ce vii aşa la mine? Te rog frumos, nu veni aşa ameninţător spre mine. Te rog frumos. A pus mâna pe mine, gunoiul ăsta. A pus mâna pe mine, Bogdan. De ce nu te-ai dus la el?”, a afirmat Dan Tanasă către Bogdan Rodeanu, vicelider al grupului deputaţilor USR care a intervenit în dispută.

„Am venit la tine?”, îl întreabă deputatul USR Victor Ilie.

Rodeanu întreabă „cine a început?” şi i-a transmis lui Dan Tanasă că el a venit la deputatul USR, nu invers.

Şi în timpul plenului de luni al Camerei a avut loc un schimb dur de replici între preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor Alfred Simonis care a vorbit la prezidiu cu liderul deputaţilor AUR Gerge Simion pe care l-a ameninţat că îi sparge dinţii şi l-a înjurat. Simion i-a spus social-democratului că este „o lichea pitică”, potrivit unui video postat pe contul de TikTok al partidului AUR.

Dialogul de luni dintre cei doi a fost următorul:

„- Băga-mi-aş p.. în mă-ta! Îţi sparg dinţii! Ascultă bine aici! Ţine minte!, a spus deputatul PSD Alfred Simonis.

- Serios? Ia să vedem! Băi, lichea pitică!, a replicat liderul AUR George Simion”.

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat, întrebat marţi despre schimbul dur de replici în plenul de luni al Camerei Deputaţilor între social-democratul Alfred Simonis şi liderul AUR George Simion, că a fost o greşeală din partea amândurora, însă consideră că „împreună vor găsi calea cea mai bună”.

CTP, despre George Simion și Vladimir Putin: "Ținta AUR se identifică public cu cea a Kremlinului"
CTP, despre George Simion și Vladimir Putin: "Ținta AUR se identifică public cu cea a Kremlinului"
Cristian Tudor Popescu a comentat mutarea făcută de premierul Republicii Moldova, care l-a declarat interzis pe încă cinci ani pe George Simion în țara vecină. Sub titlul "G. Simion și...
Acuzații grave la adresa lui Simion aduse de premierul Republicii Moldova: ”Face parte din efortul de destabilizare. I-am comunicat și premierului Ciolacu”
Acuzații grave la adresa lui Simion aduse de premierul Republicii Moldova: ”Face parte din efortul de destabilizare. I-am comunicat și premierului Ciolacu”
Premierul Republicii Moldova, Dorin Recean, a declarat luni seara, 19 februarie, că liderul AUR, George Simion, este un element destabilizator și că autoritățile de la Chișinău au luat...
#scandal parlament, #deputati, #amenintari, #USR, #aur , #stiri politice