Vanghelie: Oprescu e independent pentru ca PSD n-a vrut banii lui Bobic

Miercuri, 21 Mai 2008, ora 21:56
4343 citiri
Vanghelie: Oprescu e independent pentru ca PSD n-a vrut banii lui Bobic

Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat miercuri ca Sorin Oprescu este acum candidat independent pentru ca partidul nu a vrut banii lui Bobic, Costanda si Popoviciu si ca social-democratii nu fac blat cu nimeni, nici macar cu doctorul, relateaza NewsIn.

Dupa ce Mircea Geoana a spus ca Oprescu este dependent de grupuri de interese, a venit randul lui Vanghelie sa-l atace pe fostul lor coleg.

"Ne spune acum Sorin Oprescu ca el este independent. E independent pentru ca organizatia de Bucuresti nu a vrut bani de la Bobic, Puiu Popoviciu si Costanda. Nu ne intereseaza. stiu ce au facut in defavoarea Bucurestiului", a declarat primarul de la Sectorul 5.

"Nu noi am fost neseriosi cu Sorin. Sorin a fost neserios cu noi. Noi l-am pus presedinte, ne-am batut pentru el....si domnul presedinte Adrian Nastase l-a ajutat pe Sorin Oprescu", a mai spus liderul PSD Bucuresti.

Oprescu, tradatorul

Vanghelie a mai afirmat ca PSD nu face blat nici macar cu Sorin Oprescu. "Nu vrem blat cu nimeni. Vrem sa-i calcam in picioare", a adaugat el, in timp ce sala scanda "tradatorul, tradatorul!", cu referire la Sorin Oprescu.

Dupa Oprescu, a venit randul celorlati concurenti ai lui Cristian Diaconescu la primaria Capitalei, Vasile Blaga si Ludovic Orban sa fie atacati de Vanghelie. "Poate ne spune si noua, sa ne imbogateasca si pe noi, cum a facut dl. Blaga bani pe bursa, fara a avea un cont bancar", a aratat liderul PSD Bucuresti.

"Se delimiteaza Traian Basescu de Blaga, care a luat casa de la Verestoy Attila? Minte Traian Basescu, sau e escroc Blaga", a continuat el. Vanghelie l-a atacat apoi pe Orban despre care a spus ca i se pregatesc dosare la DNA pentru ca e "foarte implicat cu foarte multi constructori".

Presedintele PSD Mircea Geoana a iesit miercuri, pentru prima oara de la inceputul campaniei electorale, la atac impotriva lui Sorin Oprescu, fostul sau coleg de partid acum contracandidat al lui Cristian Diaconescu, incluzandu-l alaturi de Blaga si de Orban in categoria prizonierilor "grupurilor de interese".

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Un patron din prima ligă demontează acuzațiile de blat. Am scăpat de mitul FCSB!
Un patron din prima ligă demontează acuzațiile de blat. Am scăpat de mitul FCSB!
Sepsi avea un istoric negativ cu FCSB, bifând 7 înfrângeri consecutive în fața roș-albaștrilor. Patronul covăsnenilor, Laszlo Dioszegi, cunoscut și pentru lanțul de brutării pe care...
#Sorin Oprescu, #bani, #blat, #costanda, #popoviciu, #Bobic, #grupuri de interese , #Marian Vanghelie