Câți bani a cheltuit în câteva ore un român la plajă în Mamaia. "Mi-am recâștigat puțin încrederea" FOTO

Duminica, 02 Iulie 2023, ora 21:58
39820 citiri
Câți bani a cheltuit în câteva ore un român la plajă în Mamaia. "Mi-am recâștigat puțin încrederea" FOTO
Imagine de la plajă pe litoralul românesc FOTO captură YouTube

Numărul celor care au renunțat la vacanțele de pe litoralul românesc a crescut în ultimii ani din cauza prețurilor mari si a serviciilor de proastă calitate.

Mulți au ales concediile petrecute în Bulgaria, Grecia sau Turcia, iar unii merg în unele week-end-uri în stațiunile din România.

Este cazul unui român care a publicat nota de plată după câteva ore petrecute la plajă, ]n Mamaia. Potrivit acestuia, suma cheltuită pentru șezlonguri și câteva băuturi s-a apropiat de cea plătită pentru o zi de cazare.

"Am venit pentru două zile la Mamaia Sat"

"Pentru cei care mai cred în litoralul românesc.

Din motive independente a trebuit să ne amânăm pentru luna august vacanța în Thassos. Printre picături, am zis să prindem o zi două la noi.

Am venit pentru 2 zile la Mamaia Sat. 350 lei pe noapte studio la 150 m de plajă.

O ieșire la plajă de câteva ore ieri. Atașez bonul.

Menționez că la Scala Marion, la 10 E consumație obligatorie de șezlong am mai primit gratuit chips-uri și 2 sticle de apă la 0,5. Aici, am primit doar bonul fiscal", a scris acesta pe grupul Forum Thassos.

"Am luat șezlong cu 25 de lei"

În comentarii, părerile sunt împărțite. Unii precizează că pot fi găsite și prețuri mult mai mici, în alte zone.

"90 de lei este exagerat, însă ați fi găsit și cu 25, 30. Dacă v-ați oprit acolo...asta e! De ce vă mai plângeți, nu este ca și cum era singura plajă amenajată."

"Adică să mergi cu traista în spinare până dai de șezlonguri cu 25, 30 lei? Păi Mamaia e mare. Dacă ai hotelul spre zona Majestic, așa e prețul, 40-50 lei. Ce faci, o iei la pas și mergi 3-4 km să găsești cu 25? Doamne ferește!"

"De Doamne ferește este să le dai unor jepcari 90 de lei pe un șezlong. Dar, fiecare face ce dorește cu banii lui."

"Noi am mers în Mamaia sat și am luat șezlong cu 25 lei (era preț de weekend) altfel ar fi fost 20.. în rest prețuri de bar. Asta e o propagandă ieftină ce faceți dvs"

"Ăsta e rezultatul direct al mizeriilor numite vouchere de vacanță, pe care le poți cheltui doar în România, așa s-au umflat prețurile artificial.'

"Nu comparați Thassos cu Mamaia, sunt total diferite!"

"Bine că ați lăsat și bacșiș"

"Din păcate voi cei ce vă duceți și faceți consumație le dați încredere că românul plătește oricât cer ei!!! Niște gunoaie."

"Bine că ați lăsat și bacșiș."

"Nu te-a pus nimeni să mergi acolo și mai ales știai din start prețurile. Prin tipsul lăsat, reiese că ai fost mulțumit că altfel nu lăsai. 350 lei pe noapte la 150 m de plajă e mai mult decât ok. În Saturn era 200 lei pe noapte la un km de plajă acum 3 săptămâni. Nici măcar preț dublu nu e și în Mamaia se știe că e scump."

"Este trist! Ar trebuie fiecare român să meargă spre alte destinații în semn de protest! Ăștia așa numiți patroni ne jecmănesc pe față!"

"Mi-am recâștigat puțîn încrederea în operatorii economici"

"Nu înțelegeți ceva. În România sezonul este de 2 luni, în Grecia cel puțin 5 luni. Faceți acum o comparație. Vedeți că la munte unde este 12 luni sezonul, în anumite locuri, prețurile sunt mai mari ca în Mamaia. Încă ceva, vorbesc în calitate de turist și de constănțean care își face concediile regulat în Grecia, într-adevăr ai alte condiții în Grecia, șezlong inclus, plătești consumația, etc. Dar atmosfera, muzica, distracția nu se compară cu cea din Mamaia, cine știe despre ce vorbesc, înțelege. Concediu plăcut în continuare."

"Nu știu ce ați vrut să evidențiați dvs cu asta.

Am plătit și eu în weekend 90 lei pentru un șezlong în weekend pe o plajă mișto cu DJ, ospătar care se plimba printre șezlonguri, șezlonguri de lemn cu perne confortabile și am stat lângă oameni civilizați care nu scuipau semințe.

Mi-am asumat 90 lei, m-am simțit bine și nu m-am plâns.

Skala Marion șezlonguri de plasă din plastic fără perne, apă plata la 25 cenți gratuită.

Foarte mișto, fiecare merge unde își dorește, dar de ce atunci când puneți bonul nu arătați și condițiile?

Totul e roz afară, la noi nu. Dacă nu apreciem operatorii de plaje care își dau interesul și încearcă să creeze ceva frumos atunci de ce ne plângem că litoralul românesc este un gunoi?

La un restaurant cu stele Michelin plătiți pentru experiență, pe o plajă mișto de ce nu ati face asta?

Eu din postarea dvs mi-am recâștigat puțin încrederea în operatorii economici.

Bon fiscal, tips fiscalizat, câți fac asta?"

"Arriba beach, Thassos, 2 șezlonguri și o umbrela 10€ ( 50 lei) inclusiv 2 beri!"

"Decât să dau atâta pe un șezlong mai bine stau pe cearșaf sau nu merg la mare. Hoți nesimțiți."

"Deci 18 euro un șezlong, și în Marble Beach e mai ieftin șezlongul! Iar în rest, faci doar consumație, fără liimită, așa că, fără cuvinte … abia m-am întors din Grecia."

"Am fost la Eforie Nord, prețuri decente, distracție la maxim"

"Mamaia mereu a fost scumpă, a fost vreodată cel puțin în nord să fie șezlongul ieftin? Cât era acum 12 ani un șezlong în Mamaia Nord? Parcă și 50 lei, iar voucherele de vacanță nu știu cât acoperă, anul trecut erau 1450 lei, iar cei cu vouchere nu se duc în Mamaia ci în Eforie

Mamaia a devenit goală tocmai că mereu a fost scumpă, iar acum mulți s-au săturat și pleacă de banii aia în afară, plus nu mai e Mazăre să facă carusele.

Pe de altă parte și statul ii cam jupoaie pe ăștia cu plajele și nu oferă nimic, anul acesta le-a mai pus niște taxe în plus."

"Litoralul românesc nu înseamna doar Mamaia, noi am fost la Eforie Nord, prețuri decente, distracție la maxim."

"Da, dar cine a fost în Mamaia Nord?! Cine e valoare?! Să va fie de bine, e ok că nu a trebuit să și mâncați, ați fi rămas fără banii de concediu în Thassos."

"Maxim 2 euro o cola la 0.5l, în cretă la restaurante și pe plajă."

Se apropie sezonul estival: cum să te relaxezi la plajă fără să fii nepoliticos. "Pot fi foarte agresivi. Înainte să-ți dai seama, ești înconjurat"
Se apropie sezonul estival: cum să te relaxezi la plajă fără să fii nepoliticos. "Pot fi foarte agresivi. Înainte să-ți dai seama, ești înconjurat"
Pe măsură ce se apropie sezonul estival, este timpul să te pregătești pentru respectarea regulilor esențiale ale etichetei la plajă. Spațiul personal: Încearcă să-l respecți Julie...
Vacanță de 1 Mai și Paște, pe litoralul românesc sau în Bulgaria și Grecia. Unde e mai avantajos și unde e vremea mai bună
Vacanță de 1 Mai și Paște, pe litoralul românesc sau în Bulgaria și Grecia. Unde e mai avantajos și unde e vremea mai bună
Vacanţa de 1 Mai şi de Paşte va fi mai lungă anul acesta, având în vedere că cere două sărbători vor fi una după alta. Așa că mulți și-au legat liberele și profită pentru a avea un...
#vacanta, #litoral romanesc, #plaja, #cazare, #cheltuieli, #sezlonguri plaja , #litoral