USR mai pierde un senator. George Mîndruță anunță că demisonează din partid și de la șefia filialei din Suceava: „Nu-mi pare rău că plec”

Vineri, 19 August 2022, ora 15:07
3192 citiri
USR mai pierde un senator. George Mîndruță anunță că demisonează din partid și de la șefia filialei din Suceava: „Nu-mi pare rău că plec”
Senatorul George Mîndruță a acuzat puterea centrală din USR că nu e interesată de ce se întâmplă în provincie FOTO Facebook / George Mîndruță

Senatorul George Mîndruţă şi-a anunţat demisia din USR şi din cea de preşedinte al filialei judeţene Suceava. ”Sentimentul care mă încearcă este o mare dezamăgire”, a transmis acesta.

”Astăzi am depus oficial demisia mea din cadrul partidului USR, implicit din funcţia de preşedinte al filialei judeţene Suceava. Sentimentul care mă încearcă este o mare dezamăgire. Nu-mi pare rău că plec din USR, îmi pare rău pentru unii oameni buni care rămân acolo”, a scris, joi seară, pe Facebook, senatorul George Mîndruţă.

Acesta susţine că ar putea enumera ”o listă lungă de motive” care au dus la demisie.

”Încă de la începutul fuziunii dintre USR şi PLUS au existat dispute şi păreri contradictorii, însă, ele au fost canalizate greşit spre conflicte interne, nu spre evoluţie şi transparenţă, aşa cum ar fi fost de dorit. Disputele interne au fost alimentate de diverşi presupuşi lideri şi grupuri dornice de putere, care au pus mai presus interesele personale şi de grup decât angajamentele luate în faţa românilor”, a mai scris senatorul.

Potrivit acestuia, pentru unii ”dorinţa de putere, de a deţine cât mai multe titulaturi şi de a avea influenţă, a primat”.

”Am constatat cu regret în ultimele luni lipsa de reacţie a conducerii USR prin acţiuni concrete la problemele sesizate din filiala pe care o reprezint şi nu numai. Poleiala cuvintelor mari folosite de unii lideri a început să se risipească. Doresc să mulţumesc tuturor celor care mi-au fost alături şi pot fi siguri că voi rămâne fidel principiilor şi valorilor care m-au determinat să intru în politică, iar principala mea preocupare ca membru al Senatului este să promovez idei şi proiecte care să servească interesele românilor”, a mai scris senatorul.

#demisii usr, #george mindruta, #USR, #scandal usr, #senator usr , #stiri USR