O familie de români a rămas fără bani în Grecia: "Cum să lași 3.000 de euro în mașină?"

Duminica, 26 Iunie 2022, ora 16:51
43717 citiri
O familie de români a rămas fără bani în Grecia: "Cum să lași 3.000 de euro în mașină?"
FOTO Twitter

Așteptate cu nerăbdare, unele vacanțe sunt pline de neprevăzut și câteodată o neglijență poate da toate planurile peste cap.

Este cazul unei familii de români care a lăsat o sumă mare de bani în mașină și a rămas fără 3.000 de euro, după cum a relatat pe grupul Forum Halkidiki un martor la incident:

"Plaja Tigania. Azi 25 iunie, în parcarea din partea de sus, pe dealuri, am fost avertizat de către un grup de români că numai ce descoperiseră că fuseseră jefuiți. Metodă inedită, ușa la mașină neforțată, portofelul cu actele în mașină, luaseră doar banii (3000 de euro). Aviz pentru concetățeni."

Mulți condamnă neglijența celor păgubiți

"Întotdeauna, banii, actele, cardurile le țin doar cu mine."

"Dar chiar, cum să lași 3000 Euro în mașină și/sau telefoane? În primul rând nu aș umbla cu atâția bani cash la mine în concediu, iar în al doilea rând nu las telefonul sau bani în mașină nici în mijlocul orașului, sau în parcare supravegheată video."

"Îi mai lași, nu la îndemână, dar nici în camera de hotel nu ai încredere."

"E irelevant cum de a lăsat atâția bani în mașină, nu a fost pont, au răscolit și a doua mașină, dar nu au avut "noroc". Cel păgubit zicea ceva de genul citire de cip al cheii mașinii cu o dronă, în momentul în care o închidea. Mașina era relativ nouă, o Toyota de Brașov, dacă nu mă înșel."

"Azi am reușit să îmi închid ușa de la cameră cu cheile înăuntru (fiind ușa care se deschide cu cheia de afară). Proprietarul grec a deschis ușa imediat cu o sticlă de plastic tăiată pe jumătate. Chiar părea să aibă experiență."

"Mai las-o încolo cu citit cip'uri din drone și alte filme din astea SF. În concediu când mergi, e lege. Nu lași bani și telefoane în mașină, precum și obiecte ce ar putea stârni interesul. (rucsac, laptop, borsete, portofele, s.a.m.d)."

"Păi pe unde au intrat dacă ușa era neforțată, pe la aerisire?"

"Au ceva cu care blochează frecvența și tu zici că ai închis mașina dar de fapt nu ai închis-o."

"Posibil să fi fost la pont. Nu m-ar mira că făptașii sa fie cunoscuți de ai victimelor.

Eu nu las bani în mașină nici când o bag în garaj."

"Ăștia ne fac de ras neamul, auzi doar 3000 euro. Săracii!"

"I-o fi luat nevasta?"

Și alți români au fost victime ale furturilor în Grecia

"Și mie anul trecut în Lidl Nikiti în 10 minute mi-au furat 2 telefone, greșeala mea că am lăsat un ghiozdan în mașină, ușa neforțată. Probabil în apropiere fiind mi-a copiat, blocat frecvența, când am închis. Verificați manual ușa chiar dacă auziți că s-a închis și nu lăsăți nimic în mașină."

"S-a mai întâmplat așa în alți ani pe insule. Cel mai bine închideți cu cheia manuală."

"Nouă anul trecut ne-a spus o localnică să nu mergem la Țigania, Orange și parcă încă o plajă. Spunea că sunt vestite pt furturi din mașini și că ea, ca și de-a locului, nu merge niciodată acolo. Oricum, trist."

Eveniment Quarterly Report

Fiica Andreei Esca și-a făcut un moft de 70.000 de euro FOTO
Fiica Andreei Esca și-a făcut un moft de 70.000 de euro FOTO
Alexia Eram, fiica Andreei Esca, și-a făcut o plăcere costisitoare, investind 70.000 de euro într-o mașină. Ea câștigă bani frumoși din meseria de influencer, ieșind de mult timp de...
Teroriștii Hamas, acuzați că fură ajutoarele umanitare destinate civililor. Ce a găsit armata israeliană în tunelurile din Gaza VIDEO
Teroriștii Hamas, acuzați că fură ajutoarele umanitare destinate civililor. Ce a găsit armata israeliană în tunelurile din Gaza VIDEO
O agenție a Ministerului Apărării din Israel susține că a găsit dovezi că teroriștii Hamas fură materiale medicale și le ascund în tunelurile din Fâșia Gaza, relatează Sky News....
#vacanta grecia, #turisti romani, #furt, #bani, #masina , #stiri vacanta
Comentarii