Shake-ul inlocuitor de masa, secretul slabitului rapid si sanatos

Marti, 09 Aprilie 2013, ora 11:08
12112 citiri
Shake-ul inlocuitor de masa, secretul slabitului rapid si sanatos

Shake-urile care inlocuiesc mesele reprezinta produse nutritive moderne extrem de utile in efortul tau de a slabi rapid, dar totodata sigur, fara a-ti pune sanatatea in pericol.

Bauturile sunt create echilibrat din punct de vedere nutritional, astfel incat sa asigure organismului toate substantele nutritive de care are nevoie la o masa.

Cum te slabesc shake-urile inlocuitoare de mese?

Shake-ul inlocuitor de masa, asa acum este si Formula 1 de la Herbalife, reprezinta o bautura energizanta si sanatoasa care te ajuta sa te simti satula mai mult timp, fara a consuma o cantitate mare de calorii si produse nesanatoase, care-ti afecteaza rapid greutatea.

Sunt facute astfel incat sa insumeze minimul de calorii de care ai nevoie la o masa, dar sa iti asigure totodata si o senzatie de satietate, pentru a evita supraalimentarea si, implicit, ingrasarea.

Shake-urile care pot inlocui cu succes oricare dintre mesele principale ale zilei au un gust delicios si echilibrat, satisfacand pofta de dulce si prajituri, dusmanii siluetei tale. De exemplu, Formula 1 de la Herbalife se gaseste pe piata in diferite arome de fructe tropicale, fursecuri si frisca, vanilie, capsuni, ciocolata etc.

In acest fel, nu te vei plictisi de gustul bauturii si vei putea consuma cate o alta aroma in fiecare zi. Bauturile sunt create pe baza de proteine din lapte si soia, care asigura aportul necesar la o masa. Insa contin si carbohidrati, proteine, vitamine si minerale, si ajuta nu doar la slabit, ci si la formarea unei mase musculare mai ferme si tonifiate.

Cum se consuma shake-urile corect si sanatos?

Exista cateva reguli importante de care trebuie sa tii cont atunci cand incerci sa slabesti cu ajutorul shake-urilor inlocuitoare de mese. In primul rand, nu trebuie sa consumi mai mult de un astfel de shake pe zi. Nu uita, el inlocuieste o singura masa a zilei, indiferent ca e vorba de mic dejun, pranz sau cina.

Daca esti tentata sa bei doar astfel de shake-uri pentru a slabi, renunta la idee, deoarece corpul tau are nevoie, pe langa nutrientii din bauturi, si de alte vitamine si minerale sau substante nutritive care se gasesc in diferite tipuri de alimente.

Pentru rezultate rapide, shake-urile trebuie integrate intr-o dieta echilibrata de slabit, alaturi de sport si alte obiceiuri sanatoase. Daca ai o alimentatie haotica si dezorganizata si nu faci niciun pic de miscare fizica, shake-urile nu au efectul scontat.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#Herbalife slabire, #Herbalife shake , #retete slabire