Guvernul va stimula producerea si cumpararea de masini electrice
Auto / hybrid
Guvernul va da stimulente financiare pentru a-i incuraja pe romani sa isi cumpere masini electrice. Pentru cumparatori, Guvernul va da "prime ecologice", in timp ce producatorii ar putea primi deduceri de cheltuieli din impozitul pe profit sau acordarea de ajutoare de stat. Strategia privind incurajarea vehiculului electric include si dezvoltarea productiei de vehicule electrice si componente in Romania, potrivit unor surse oficiale citate de Mediafax. Potrivit surselor, vor fi introduse si masuri de atragere a investitiilor straine directe pentru fabricarea automobilelor electrice si a componentelor acestora in Romania. Astfel, Guvernul va creste cantitatea de energie din surse regenerabile produsa in Romania, va dezvolta infrastructura de incarcare a bateriilor pentru autovehicule electrice si va elabora o strategie nationala privind reciclarea bateriilor pentru autovehicule electrice. De asemenea, va fi construita si ...
Hamster, primul model hibrid al Dacia?
Duminica, 13 Iunie 2010, ora 21:39 - Hamster, primul model hibrid al Dacia?
Auto / hybrid
In vreme ce Renault a decis sa treaca direct la productia de automobile electrice, Dacia va face mai intai pasul catre modelele hibride. Hamster este primul model hibrid al producatorului pitestean. Dacia Hamster va fi al doilea model 4x4 dupa Duster, urmand sa fie construit pe o platorma Sandero Stepway, informeaza Pro Motor. Din primele poze date publicitatii se observa cateva...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei hybrid . Această zonă va concentra articolele categoriei Auto din Ziare.Com care au subiectul principal: hybrid.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - hybrid, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Auto , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.

 
Top stiri din Auto