Veste extraordinara pentru Chiriches: Ce mare echipa din Germania vrea sa-l transfere

25 Decembrie 2014 - Veste extraordinara pentru Chiriches: Ce mare echipa din Germania vrea sa-l transfere

Pus pe lista neagra la Tottenham, Vlad Chiriches a primit o veste excelenta, fundasul roman afland ca este dorit de o mare echipa din Germania.

Chiriches transfer 2015

Top 3 știri din presa centrală

Ce avere are Nadia Comăneci. Fosta gimnastă este milionară în dolari dar primește pensie de la statul român
Nadia Comăneci a intrat în istoria sportului în 1976, la Jocurile Olimpice de la Montreal, când a reușit să obțină prima notă de 10, fapt...

Sorana Cîrstea, încântătoare la plecarea de la Miami. Ce mesaj a transmis românca înainte a ajunge în România FOTO
Chiar dacă a pierdut în semifinalele turneului de la Miami, un meci pe care l-a avut în mână, contra Petrei Kvitova, Sorana Cîrstea a avut un...

Un fost număr 10 de la echipa națională s-a pocăit: "Am trei copii și al patrulea este pe drum, Slăvit să fie Domnul!"
A fost numărul 10 al echipei naționalei, în mandatul lui Răzvan Lucescu, a evoluat mulți ani în străinătate, iar acum s-a pocăit....
  1. Instituția în care 50 de angajați au certificate de handicap, în frunte cu directorul. Cazul nevăzătorului care conduce mașina: "Are fata acolo, la Protecție"
  2. Persoanele care vor fi scutite de impozit. Klaus Iohannis a promulgat legea
  3. Proprietarul unui apartament din Cluj, exasperat că nu reușește să îl vândă: "Nu îl vrea nimeni". "Soluția e să crești prețul"
  4. Sandu Cocoșatu, în lacrimi la Chefi la Cuțite: ”Opresc oamenii mașinile și vin la mine. E viață, e fericire!” VIDEO
  5. Problemele celor care dărâmă pereți în apartament fără autorizație: "Pot să-i ridic din nou fără să mai umblu după un milion de avize?"
  6. Reacțiile românilor după ce au aflat cât au de plătit energia electrică: "Dacă dădeam la toată strada curent și nu venea atât. Aș vrea să merg în Instanță"
  7. Economia României ajunge a 19-a cea mai complexă și sofisticată din lume: ”Vești proaste pentru cei care spun că nu mai producem nimic în țara asta”
  8. 13 mărci de ulei de măsline, implicate într-o presupusă infracțiune împotriva sănătății publice. Unde au fost vândute
  9. Surprizele unor români când își rezervă vacanța în Grecia: "Când încerc să contactez direct proprietarul, îmi dă preț cu 40-50% mai mare"
  10. Cu ce note și-a luat Nicolae Ceaușescu BAC-ul la 47 de ani. Documente: ”Vasile Alecsandri a desfășurat o vastă și multilaterală activitate”