Cu fata la alegatori

Anul electoral 2024 este unul crucial pentru democrația românească și nu numai, fiind marcat de alegeri europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale. Rubrica ”Cu fața la alegători” aduce în fața cititorilor Ziare.com politicieni, analiști și experți, astfel încât românii să poată merge la urnele de vot informați.

Episoadele emisiunii

Vă invităm să vă alăturați comunității Ziare.com. Dacă deja ești creator de conținut video, acum ai ocazia să îți mărești audiența cu ”doar” 4 milioane de cititori pe lună folosind platforma noastră. Nu rata această oportunitate unică de a te face auzit și de a împărtăși cu ceilalți pasiunea ta. În plus, poți participa la interviurile noastre video, moderate de un jurnalist, dacă ai lucruri interesante de spus, indiferent de domeniul în care activezi. Așteptăm cu nerăbdare să te cunoaștem.

Contactează-ne

  1. Corporatiștii români, exasperați de indieni la locul de muncă. "Una, două, salut băieți, puteți verifica?"/ "Am ajuns să vorbesc și eu o engleză stricată"
  2. Schimbare la Antena 1. Ramona Olaru nu va mai fi văzută la ”Neața cu Răzvan și Dani”. Care e motivul și cine vine în loc
  3. Care sunt cei mai periculoși șoferi din trafic. "În 90% din cazuri, cel din fața mea rupe frâna, apoi, opțional, semnalizează"
  4. Ucraina a devastat o forță strategică a Rusiei: Distrusă de o tehnologie avansată în plină noapte VIDEO
  5. Se schimbă vremea: Scad temperaturile și revin ploile. Zonele cele mai afectate de instabilitate
  6. Cei mai mari producători de cipuri din lume pot acționa un „comutator de oprire“ în cazul în care China invadează Taiwanul
  7. Gafe de colecție la interviurile de angajare. "L-am stricat în câteva secunde după ce am fost întrebată cum ați ajuns aici astăzi?"
  8. Surse secrete de la Kremlin anunță o veste surpriză: Mutarea lui Putin de a sfârși războiul, cu un scop neașteptat
  9. 6 motive pentru care săracii rămân săraci și clasa de mijloc nu devine bogată. Cum să depășești barierele care stau în calea averii
  10. Profesia în care e nevoie de specialiști în România, dar în care nu reușește să intre oricine: ”Cererea crește de la an la an”