Viața la bloc în România: ”Vă rugăm relocarea, își face numărul în jurul orei 13”

17 Februarie 2024 - Viața la bloc în România: ”Vă rugăm relocarea, își face numărul în jurul orei 13”

O situație neplăcută cu care se confruntă un locatar din Cluj-Napoca a fost relatată în presa locală.

Viata la bloc

Problema de coșmar care îi face pe unii români să vândă apartamentele și să caute altele: "Caut să mă mut din același motiv"

12 Februarie 2024 - Problema de coșmar care îi face pe unii români să vândă apartamentele și să caute altele: "Caut să mă mut din același motiv"

Multe dintre nemulțumirile celor care locuiesc la bloc sunt comune și au legătură cu vecinii, fie că este vorba de inundații, fie de zgomot.

Cuplu de tineri exasperați de gălăgia pe care o face copilul vecinilor. "Ar trebui să fiți fericiți că este sănătos și se poate juca"

07 Ianuarie 2024 - Cuplu de tineri exasperați de gălăgia pe care o face copilul vecinilor. "Ar trebui să fiți fericiți că este sănătos și se poate juca"

Mulți dintre românii care locuiesc la bloc se plâng de problemele pe care le au cu vecinii, iar una dintre situațiile frecvent reclamate este legată de gălăgie.

Românii care își prelungesc apartamentul pe palierul blocului: "Vecinii mei și-au mutat jumătate din bucătărie pe casa scării"

15 Decembrie 2023 - Românii care își prelungesc apartamentul pe palierul blocului: "Vecinii mei și-au mutat jumătate din bucătărie pe casa scării"

Cei care locuiesc la bloc se plâng de obicei de probleme comune, legate de gălăgie sau mizerie produse de vecini.

Top 3 știri din presa centrală

Ce nu-i convine lui Răzvan Fodor, după ce soția sa a plecat la Asia Express
Răzvan Fodor a mărturisit că momentul despărțirii nu i-a fost ușor și că este extrem de mândru de soția sa pentru curajul de a se...

Pacient dispărut din Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca din Buzău, căutat în toată țara. Poliția cere ajutorul populației pentru a-l găsi
Poliția din Buzău a anunțat că un pacient al Spitalului de Neuropsihiatrie Săpoca, secţia Ojasca, a părăsit joi noapte, 29 februarie,...

Oficial ungar: Declaraţiile privind trimiterea de trupe europene în Ucraina sunt în contradicţie cu deciziile NATO în vigoare
Toate planurile sau declaraţiile privind o eventuală desfăşurare de trupe europene în Ucraina sunt în contradicţie directă cu deciziile...
  1. Columbia începe recuperarea comorii de 20 de miliarde de dolari, aflate la bordul legendarului galion spaniol San Jose, scufundat acum trei secole
  2. Ajutoarele de care beneficiază persoanele cu dizabilități în 2024. Indemnizațiile se majorează începând cu luna martie
  3. Cel mai bun șahist român din istorie s-a dus la Iliescu să-i ceară banii confiscați de Ceaușescu: ”Şi când am întrebat când...”
  4. Managerul Spitalului Colțea, despre șantajul Oanei Zăvoranu: „Mi-a cerut 800.000 de euro, dar avocatul ei mi-a spus că scade la 200.000, că e Oana fată bună”
  5. Cât mai durează vremea neobișnuit de caldă pentru finalul de iarnă. Meteorologii anunță ploi și lapoviță
  6. Crește perioada de valabilitate a permisului auto. La ce interval va trebui să îl schimbi de acum încolo
  7. Bancul Zilei: Soțul și soția merg la psiholog
  8. Dezvăluirea care l-a făcut pe Patrick Mouratoglou să șteargă urmele: ”Știu exact când să le ia”
  9. CTP, despre vila de 7 milioane care i s-ar pregăti lui Iohannis: ”De ce nu apare? Până și cel mai prăpădit hoț de afaceri are...”
  10. Gestul cu care Traian Băsescu a făcut senzație la înmormântarea Mioarei Roman: ”E prima oară când văd, e chiar unică”