Ce se știe despre pacientul care a căzut de la etajul 3 al spitalului din Sibiu. Bărbatul este intubat în ATI, după operație

03 Iunie 2023 - Ce se știe despre pacientul care a căzut de la etajul 3 al spitalului din Sibiu. Bărbatul este intubat în ATI, după operație

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu a anunţat, sâmbătă dimineaţa, că urmează să facă o anchetă administrativă, după ce un pacient a căzut în urmă cu două zile de la

Pacienti la ATI

Ultimul obstacol în fața ridicării restricțiilor. Rafila: „Ne-am detaşat de la numărul de cazuri şi de la rata de incidenţă”

16 Februarie 2022 - Ultimul obstacol în fața ridicării restricțiilor. Rafila: „Ne-am detaşat de la numărul de cazuri şi de la rata de incidenţă”

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat miercuri, 16 februarie, că Guvernul ar putea analiza ridicarea anumitor restricţii în contextul pandemiei atunci când în România se va

Raport COVID 2 ianuarie. 17 decese raportate în ultimele 24 de ore. Crește ușor numărul de pacienți internați la ATI

02 Ianuarie 2022 - Raport COVID 2 ianuarie. 17 decese raportate în ultimele 24 de ore. Crește ușor numărul de pacienți internați la ATI

Autoritățile au emis duminică, 2 ianuarie 2022, un nou bilanț privitor la evoluția pandemiei de coronavirus în România.

Mărturia unui fost sportiv, internat la ATI, despre sechelele post-COVID: „Încă îmi caut sănătatea... accident vascular, un episod de fibrilații paroxistice, dureri în articulații și oase”

23 Noiembrie 2021 - Mărturia unui fost sportiv, internat la ATI, despre sechelele post-COVID: „Încă îmi caut sănătatea... accident vascular, un episod de fibrilații paroxistice, dureri în articulații și oase”

Pagina oficială Ro Vaccinare a publicat marți, 23 noiembrie, mărturia unui fost sportiv de performanță ce, în noiembrie 2020, internat la secția de Terapie Intensivă a spitalului Lețcani în

Studiu COVID în România: Administrarea de antibiotice nu a salvat vieți. „Unii nu se gândesc, nu ai de ce să dai antibiotic în COVID”

18 Noiembrie 2021 - Studiu COVID în România: Administrarea de antibiotice nu a salvat vieți. „Unii nu se gândesc, nu ai de ce să dai antibiotic în COVID”

Prof. univ. dr. Cristian Băicuș, medic de Medicină Internă, Spitalul Clinic Colentina, a declarat că antibioticele administrate pacienților COVID-19 nu au dus la salvarea de vieți, pentru că

Primul înalt ierarh ortodox care a intrat într-o unitate de terapie intensivă COVID. "I-a vizitat pe cei mai încercaţi de virus"

17 Noiembrie 2021 - Primul înalt ierarh ortodox care a intrat într-o unitate de terapie intensivă COVID. "I-a vizitat pe cei mai încercaţi de virus"

Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei, Teofan, a oficiat miercuri, 17 noiembrie 2021, un ceremonial religios la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase "Sf. Parascheva" din Iași. Înaltul ierarh a

Ce șanse are amendamentul PNL ca persoanele nevaccinate să-și plătească spitalizarea. Judecător CCR: „Au asigurare şi toţi beneficiază de sănătate gratuită”

16 Noiembrie 2021 - Ce șanse are amendamentul PNL ca persoanele nevaccinate să-și plătească spitalizarea. Judecător CCR: „Au asigurare şi toţi beneficiază de sănătate gratuită”

În dezbaterile de marți, 16 noiembrie, asupra legii privind introducerea certificatului de vaccinare de la Comisia de Sănătate fostul ministru Nelu Tătaru a anunțat introducerea unui amendament

Medic, despre pacienții tineri COVID ce vin prea târziu la spital. „Avem situaţii în care plămânii sunt afectaţi în proporţie de 100%, iar viaţa pacientului nu mai poate fi salvată”

10 Noiembrie 2021 - Medic, despre pacienții tineri COVID ce vin prea târziu la spital. „Avem situaţii în care plămânii sunt afectaţi în proporţie de 100%, iar viaţa pacientului nu mai poate fi salvată”

Medicii de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad atrag atenţia că, în ultimele trei săptămâni, au remarcat gravitatea leziunilor pulmonare la pacienţii tineri infectaţi cu virusul

Guvernul Ciucă susține suspendarea pe șase luni a medicilor care exprimă public opinii anti-vaccinare

30 Octombrie 2021 - Guvernul Ciucă susține suspendarea pe șase luni a medicilor care exprimă public opinii anti-vaccinare

Guvernul propus de PNL şi UDMR sub conducerea lui Nicolae Ciucă susţine, în programul de guvernare depus sâmbătă la Parlament, retragerea dreptului de liberă practică, pentru jumătate de an

Medic ATI la Matei Balş: „În zilele acestea se stinge o întreagă generaţie de bunici. Speraţi în anticorpii monoclonali - nu sunt panaceu şi sunt tot mecanism ARN”

27 Octombrie 2021 - Medic ATI la Matei Balş: „În zilele acestea se stinge o întreagă generaţie de bunici. Speraţi în anticorpii monoclonali - nu sunt panaceu şi sunt tot mecanism ARN”

Doctorul Elena Copaciu, medic primar de ATI la Institutul de Boli Infecţioase "Matei Balş" din Bucureşti, afirmă că, în aceste zile, "se stinge o întreagă generaţie de bunici".

Cazul dramatic al unei tinere de 21 de ani, internată cu COVID-19 și readusă la viață după un stop cardiac. „Nu are comorbidități importante”

25 Octombrie 2021 - Cazul dramatic al unei tinere de 21 de ani, internată cu COVID-19 și readusă la viață după un stop cardiac. „Nu are comorbidități importante”

O tânără de 21 de ani internată cu COVID-19 în urmă cu două zile se zbate între viață și moarte, după ce luni a suferit un stop cardiac.

Cioloș, către senatoarea Șoșoacă: „Sper că aveți pe conștiință minciunile pe care le-ați propagat ca să sădiți teama în rândul oamenilor pe care îi vedeți acum la ATI”

20 Octombrie 2021 - Cioloș, către senatoarea Șoșoacă: „Sper că aveți pe conștiință minciunile pe care le-ați propagat ca să sădiți teama în rândul oamenilor pe care îi vedeți acum la ATI”

Premierul desemnat Dacian Cioloș i-a răspuns miercuri de la tribuna Parlamentului senatoarei ex-AUR Diana Șoșoacă, spunându-i că are pe conștiință oamenii ajunși în stare gravă în

Medicii cer politicienilor măsuri ferme pentru a stopa valul de decese COVID. „Doar vaccinarea nu va curba acest val. Aici se va vedea diferența dintre bărbați de stat și simple marionete”

20 Octombrie 2021 - Medicii cer politicienilor măsuri ferme pentru a stopa valul de decese COVID. „Doar vaccinarea nu va curba acest val. Aici se va vedea diferența dintre bărbați de stat și simple marionete”

Medicii susțin că autoritățile trebuie să ia măsuri ferme pentru a opri valul de decese provocat de valul patru al pandemiei, susbliniind că vaccinarea, chiar și în număr mare, nu va fi o

Raport COVID 19 octombrie Nou record macabru: 574 de decese raportate. Peste 18.000 de cazuri noi și 1.805 pacienți în stare gravă

19 Octombrie 2021 - Raport COVID 19 octombrie Nou record macabru: 574 de decese raportate. Peste 18.000 de cazuri noi și 1.805 pacienți în stare gravă

Autoritățile au emis marți, 19 octombrie, un nou buletin informativ privind evoluția pandemiei în România, în ultimele 24 de ore.

Cum e demontat mitul riscului miocarditei după vaccinul anti-COVID. Medic: „Propaganda le-a spus pe dos. Vaccinul scade dramatic riscul de miocardită COVID”

19 Octombrie 2021 - Cum e demontat mitul riscului miocarditei după vaccinul anti-COVID. Medic: „Propaganda le-a spus pe dos. Vaccinul scade dramatic riscul de miocardită COVID”

Unul din motivele pentru care o mare parte a populației ezită să se vaccineze împotriva COVID îl reprezintă teama în fața riscului unui deces în urma miocarditei provocate de aceste seruri.

Alţi cinci pacienţi COVID, transferați duminică la spitalele din Ungaria

17 Octombrie 2021 - Alţi cinci pacienţi COVID, transferați duminică la spitalele din Ungaria

Ministerul Sănătăţii a anunţat că alţi cinci pacienţi infectaţi cu SARS-CoV-2 vor fi transferaţi duminică în centrul universitar din Debrecen, Ungaria. Pacienţii provin din unităţile

Mărturia emoționantă a unui medic de la Urgențe: ”Pacienții își dau jos masca și ne strigă: Vaccinați-ne!”

08 Octombrie 2021 - Mărturia emoționantă a unui medic de la Urgențe: ”Pacienții își dau jos masca și ne strigă: Vaccinați-ne!”

Mesajul a fost scris de medicul Fiorella Mitoiu, șeful Unității de Primiri Urgențe de la spitalul Sf. Pantelimon din București și a fost publicat pe pagina de Facebook RO Vaccinare.

Un singur pat la ATI liber în toată țara. Capitala, fără locuri disponibile la terapie intensivă de patru zile consecutiv

08 Octombrie 2021 - Un singur pat la ATI liber în toată țara. Capitala, fără locuri disponibile la terapie intensivă de patru zile consecutiv

Autoritățile au transmis vineri, 8 octombrie, că la nivelul întregii țări mai există doar un singur pat la ATI disponibil pentru pacienții COVID în stare gravă.

Secție de terapie intensivă, ocupată doar de pacienți nevaccinați

07 Octombrie 2021 - Secție de terapie intensivă, ocupată doar de pacienți nevaccinați

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este, potrivit ultimului bilanț al autorităților, de 14.569. Dintre acestea, 1.513 sunt internate la ATI.

Medic, despre infecția cu COVID-19: „Înseamnă de fapt trei boli. Dacă ești vaccinat faci maxim una. Dacă ești ne-vaccinat riști să le faci pe toate trei”

02 Octombrie 2021 - Medic, despre infecția cu COVID-19: „Înseamnă de fapt trei boli. Dacă ești vaccinat faci maxim una. Dacă ești ne-vaccinat riști să le faci pe toate trei”

Medicul Gabriel Diaconu, aflat în izolare, a publicat sâmbătă, 2 octombrie, un mesaj pe înţelesul tuturor în care explică cum evoluează boala COVID-19 dacă eşti vaccinat sau nu. Totodată,

Spitalul Judeţean din Craiova, copleșit de numărul bolnavilor infectați COVID-19: ”Suntem ca pe front”

27 Septembrie 2021 - Spitalul Judeţean din Craiova, copleșit de numărul bolnavilor infectați COVID-19: ”Suntem ca pe front”

Directorul Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, Laurenţiu Ivanovici, a afirmat că unitatea se confruntat cu foarte mulţi pacienţi în stare gravă infectaţi cu Sars-COV-2, reuşind

La nivel naţional, sunt 1024 de paturi ATI avizate de către DSP şi dedicate pacienţilor COVID-19, 184 în Bucureşti

20 Septembrie 2021 - La nivel naţional, sunt 1024 de paturi ATI avizate de către DSP şi dedicate pacienţilor COVID-19, 184 în Bucureşti

Numărul paturilor ATI avizate de Direcția de Sănătate publică (DSP) şi dedicate pacienţilor COVID-19 era duminică, 19 septembrie, la nivel naţional, de 1.024.

Costurile uriașe ale pandemiei. Cât a plătit România pentru vaccinuri și cât costă spitalizarea pacienților COVID

15 Septembrie 2021 - Costurile uriașe ale pandemiei. Cât a plătit România pentru vaccinuri și cât costă spitalizarea pacienților COVID

Economistul Cristian Păun, profesor la Academia de Studii Economice din București, a făcut un scurt calcul cu privire la costurile pandemiei COVID. Calculele, ce au în vizor doar costurile

Părinţii infectaţi cu virusul SARS-CoV-2 vor putea fi trataţi în secţiile de pediatrie unde se află internaţi şi copiii lor

13 Septembrie 2021 - Părinţii infectaţi cu virusul SARS-CoV-2 vor putea fi trataţi în secţiile de pediatrie unde se află internaţi şi copiii lor

Ministerul Sănătăţii a anunţat luni, 13 septembrie, că părinţii infectaţi cu virusul SARS-CoV-2 vor putea fi trataţi în secţiile de pediatrie unde se află internaţi şi copiii lor,

Tot mai mulți pacienți COVID în spitale. La ”Victor Babeș” din Bucuresți s-au ocupat 70% din locuri

04 Septembrie 2021 - Tot mai mulți pacienți COVID în spitale. La ”Victor Babeș” din Bucuresți s-au ocupat 70% din locuri

Managerul Spitalului Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale "Victor Babeş" din Bucureşti, Simin Aysel Florescu, a declarat, sâmbătă, că 70% dintre paturile dedicate pacienţilor COVID-19

Mărturia tulburătoare a unui tânăr nevaccinat, ajuns în stare gravă la spital cu COVID-19. „Am crezut că o să mor în fiecare zi” VIDEO

30 August 2021 - Mărturia tulburătoare a unui tânăr nevaccinat, ajuns în stare gravă la spital cu COVID-19. „Am crezut că o să mor în fiecare zi” VIDEO

Un tânăr de 34 de ani, din Timişoara, a ajuns la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş”, după ce s-a infectat cu SARS CoV-2 într-o vacanţă în Italia. Le-a spus atunci medicilor că

CORONAVIRUS Romania. 20 de decese si 103 cazuri noi inregistrate in ultimele 24 de ore. La ATI sunt internati 255 de pacienti

11 Iunie 2021 - CORONAVIRUS Romania. 20 de decese si 103 cazuri noi inregistrate in ultimele 24 de ore. La ATI sunt internati 255 de pacienti

Autoritatile au raportat vineri, 11 iunie 2021, un numar de 103 de cazuri noi si 20 de decese. In sectiile ATI mai sunt internati 255 de pacienti.

Coronavirus Romania Numarul pacientilor la ATI a scazut sub 500. Au murit 52 de persoane in ultimele 24 de ore

26 Mai 2021 - Coronavirus Romania Numarul pacientilor la ATI a scazut sub 500. Au murit 52 de persoane in ultimele 24 de ore

Autoritatile au raportat miercuri, 26 mai, ca in ultimele 24 de ore au fost inregistrate 379 de cazuri noi de COVID-19 si 52 de decese.

CORONAVIRUS Romania. Pandemia da semne ca si-a incetinit ritmul. 230 de infectari, in 24 de ore si 580 de pacienti la ATI

24 Mai 2021 - CORONAVIRUS Romania. Pandemia da semne ca si-a incetinit ritmul. 230 de infectari, in 24 de ore si 580 de pacienti la ATI

Autoritatile au raportat luni, 24 mai, un numar de 230 de cazuri noi si 36 de decese, in 24 de ore. La ATI mai sunt 580 de pacienti internati.

Institutul Marius Nasta anunta ca de luni are 13 paturi pentru recuperarea respiratorie post-COVID

17 Mai 2021 - Institutul Marius Nasta anunta ca de luni are 13 paturi pentru recuperarea respiratorie post-COVID

Institutul Marius Nasta anunta ca de luni, 17 mai, are 13 paturi pentru recuperarea respiratorie post-COVID, ca urmare a reorganizarii pavilionului COVID al unitatii sanitare, intrucat numarul

Top 3 știri din presa centrală

Ceasul ticăie pentru Netanyahu. Cine este generalul de la care se așteaptă să-i dea lovitura de grație
În Israel, toate privirile sunt ațintite asupra generalului în retragere Benny Gantz de la care se speră că-l va îndepărta de la putere pe...

Cum să furi un BMW de pe DN1 cu platforma: ”A deschis portiera fără niciun efort”
Un tânăr în vârstă de 19 ani care a avut ghinionul să rămână în pană cu mașina pe DN1, între Câmpina și Ploiești, a trecut...

Imaginile de pe Google Maps, probe-cheie în procesul unui șofer cu BMW lăsat fără permis
Un șofer din județul Arad amendat și lăsat fără permis pentru că a efectuat o depășire interzisă a obținut câștig de cauză în primă...
  1. Județele care intră în următoarele ore sub cod galben de viscol și ninsoare. Anunțul făcut de ANM
  2. Una dintre cele mai frumoase prezentatoare din România și-a dat demisia: ”Ce vreau să spun este că...”
  3. Elena Udrea l-a curtat pe primarul Cherecheș: ”Și câte și mai câte. Eu știu ce fel de femei...”
  4. Unul dintre cele mai bune filme ale secolului iese de pe Netflix peste două zile
  5. Boss-ul Ferrari a venit în România și a avut un șoc: ”Dacă era așa ceva în Italia, îi aresta pe toți”
  6. Poveste de dragoste cu final fericit în metroul bucureștean: "Bărbații se prind mai greu"
  7. Tunelul rutier SF pregătit pentru inaugurare în București: "Săptămâna viitoare vom circula pe pasajul Europa Unită!" VIDEO
  8. CTP, în vizită la Moscova: ”Merg în pas de gâscă, mai rău decât cu animalele de la circ”
  9. Șarpe uriaș, prins într-un apartament din Constanța: "Animalul n-a fost total mulțumit de eliberarea în natură" FOTO
  10. Reacția lui Cătălin Scărlătescu după ce a fost trimis în judecată de Antena 1: "Asta să scrii"