Rezultatele 1 - 15 din 1000 (0.128 secunde)

Articole despre "parlament"

Povestea deputatului Titi „Patru Mâini”, acuzat că face de rușine Parlamentul. Fost bodyguard în Londra, implicat în numeroase scandaluri din Casa Poporului

Miercuri, 16 Noiembrie 2022, ora 21:50
Povestea deputatului Titi „Patru Mâini”, acuzat că face de rușine Parlamentul. Fost bodyguard în Londra, implicat în numeroase scandaluri din Casa Poporului
Deputatul AUR Ciprian Titi Stoica a fost implicat în ultimele luni în numeroase scandaluri din Parlament, de la momentul în care a fost prins că a votat la două mâini, la îmbrânceala cu Florin Roman ori momentul în care l-a numit „nazist” pe reprezentantul minorității germane din parlament.

Deputatul AUR a căpătat o reputație atât de negativă încât PSD, PNL și USR s-au unit împotriva acestuia pentru a-l scoate de pe lista observatorilor trimiși de România la alegerile din Statele Unite, care au avut loc în urmă cu o săptămână. De la o procedură care trebuia să fie doar o formalitate, aleșii au ajuns să voteze o restrângere a listei, de la 4 persoane la 3, tocmai pentru a scăpa de Stoica, pe care îl consideră drept „o rușine pentru parlamentul României”.

Cum a obținut porecla Titi „Patru Mâini”
În septembrie 2021, Titi Stoica a fost martorul unor scene fără precedent în Parlamentul României după ce acesta, alături de deputatul AUR Antonio Andrușceac l-au luat pur și simplu pe sus pe liberalul Florin Roman, care refuza să-i dea cuvântul Ancăi Dragu, președinte al Senatului la acea vreme. Reprezentantul PNL afirma atunci că va depune plângere penală „pentru huliganism”.Înainte de asta, în martie 2021, Stoica a votat la două mâini în Parlament la votul pentru bugetul de stat. Deputatul și-a cerut ulterior scuze și a explicat că a fost „o naivitate de începător”. Din acel...

„Cioturile” din Parlament. Cum au ajuns 6 partide să aibă reprezentanți în Legislativ, deși nu au trecut testul electoral

Duminica, 06 Noiembrie 2022, ora 03:25
„Cioturile” din Parlament. Cum au ajuns 6 partide să aibă reprezentanți în Legislativ, deși nu au trecut testul electoral
Șase partide nelegislative au ajuns să aibă reprezentanți în Parlament, recrutați de la alte formațiuni, deși nu au trecut testul electoral din 2020, iar în unele cazuri nici nu existau.

REPER și Forța Dreptei au cei mai mulți membri în Parlament din rândul partidelor nelegislative. Acesta din urmă este condus de fostul președinte PNL Ludovic Orban, care dădea semne că urmează să se despartă de liberali încă din octombrie 2021 după ce a pierdut șefia PNL în fața lui Florin Cîțu. Tensiunile dintre Orban și conducerea PNL au crescut odată cu ieșirea USR de la guvernare și formarea noii coaliții dintre liberali și PSD. Pe 2 noiembrie anul trecut, Orban alături de alți parlamentari PNL, apropiați fostului președinte, au anunțat că se dezafiliază de grupul liberalilor din Parlament, pentru ca mai apoi să demisioneze și din partid.

Ulterior, pe 14 decembrie a fost format Forța Dreptei, la inițiativa lui Orban, iar în prezent are în Parlament 14 membri, toți foști deputați și senatori PNL, după cum urmează:

Forța Dreptei
Ovidiu-Iosif Florean (fost senator PNL)
Adrian Oros (fost senator PNL)
Violeta Alexandru (fost deputat PNL)
Bola Bogdan-Alexandru (fost deputat PNL)
Chira Claudiu-Martin (fost deputat PNL)
Dancă Ionel (fost deputat PNL)
Ionescu George (fost deputat PNL)
Kocsis-Cristea Alexandru (fost deputat PNL)
Miuţescu Gheorghe Adrian (fost deputat PNL)
Ludovic Orban (fost deputat PNL)
Plăiaşu...

Ce înseamnă votul dat de Parlamentul European pentru modificarea PNRR-urilor statelor membre. „Poți veni cu scuza ca război și criză energetică să nu faci o reformă”

Joi, 10 Noiembrie 2022, ora 16:44
Ce înseamnă votul dat de Parlamentul European pentru modificarea PNRR-urilor statelor membre. „Poți veni cu scuza ca război și criză energetică să nu faci o reformă”
Europarlamentarul Victor Negrescu a transmis joi, 10 noiembrie, într-o postare pe Facebook, că Parlamentul European a votat propunerea Partidului Social Democrat din România prin care planurile de redresare și reziliență ale țărilor membre UE vor putea fi modificate.

Europarlamentarul susține că doar eurodeputații de la grupul Renew au votat împotrivă.

„Parlamentul European a validat astăzi, printr-un vot covârșitor, propunerea Partidului Social Democrat, transpusă în amendamentul depus împreună cu colegul meu Dan Nica, prin care planurile de redresare și reziliență vor putea fi modificate, cu celeritate, în vederea includerii impactului provocat de războiul din Ucraina, de crizele conexe și de noile evoluții legate de criza energetică sau de inflație.

Astfel, Parlamentul European arată că susține nevoia de a adapta planurile de redresare și reziliență la actualul context și recunoaște faptul că noile provocări au afectat capacitatea de implementare a planurilor naționale, așa cum au fost ele redactate anterior. Practic, o majoritate categorică din legislativul european susține nevoia de optimizare a planurilor, confirmând solicitările justificate făcute în repetate rânduri de reprezentanții Partidului Social Democrat”, a transmis Victor Negrescu.
Ana Otilia Nuţu, analist de politici publice în energie la Expert Forum, a făcut o analiză a votului dat de europarlamentari.

Ea explică faptul că...

Olanda insistă ca România să rămână în afara Spațiului Schengen. Rezoluția adoptată de Parlamentul de la Haga

Joi, 20 Octombrie 2022, ora 16:42
Comenteaza acest articol | 31 comentarii
Olanda insistă ca România să rămână în afara Spațiului Schengen. Rezoluția adoptată de Parlamentul de la Haga
Parlamentul de la Haga a adoptat joi, 20 octombrie, o rezoluţie care stipulează că Olanda nu ar trebui să voteze pentru aderarea României şi a Bulgariei la spaţiul Schengen.

Anunțul a fost făcut pentru Agerpres de eurodeputata olandeză Sophia in'T Veld, coordonatoarea grupului Renew în Comisia pentru libertăţi civile (LIBE) a Parlamentului European.

”Spre marele meu regret, tocmai am aflat în urmă cu câteva minute că parlamentul olandez a adoptat o rezoluţie care afirmă că Olanda nu ar trebui să voteze pentru aderarea României şi a Bulgariei în spaţiul Schengen. Regret profund acest lucru. Partidul meu (Democraţii 66, n.red.) a votat împotriva acestei rezoluţii, noi vrem ca România şi Bulgaria să adere imediat la spaţiul Schengen, aţi îndeplinit criteriile necesare. Mă tem că prim-ministrul Olandei face foarte puţin pentru a convinge parlamentul olandez sau pentru a-şi asuma responsabilitatea şi a spune că, în interesul Europei, va fi de acord în Consiliu (cu aderarea României şi a Bulgariei la Schengen, n.red.). Trebuie să înţelegeţi că nu toată lumea în Olanda este împotrivă. Partidul meu vrea ca Bulgaria şi România să adere imediat la Schengen, dar majoritatea partidelor din guvern nu doresc acest lucru,” a declarat eurodeputata.

În Olanda, după alegerile parlamentare din 15-17 martie 2021, a fost semnat un acord de coaliţie pentru perioada 2021-2025 între Partidul Conservator Liberal (VVD, membru...

Când este programat votul decisiv vizând aderarea României la Schengen. Procedura anunțată de Parlamentul European

Luni, 17 Octombrie 2022, ora 13:33
Când este programat votul decisiv vizând aderarea României la Schengen. Procedura anunțată de Parlamentul European
O rezoluție privind aderarea României și Bulgariei la Schengen va fi supusă la votul în Parlamentul European în sesiunea 17-20 octombrie.

Conform oficialilor europeni, votul decisiv legat de aderarea României și a Bulgariei la spațiul Schengen a fost programat marți, 18 octombrie.

Conform unei informări oferite de Parlamentul European, eurodeputații vor evalua marți normele privind controalele temporare la frontieră în spațiul Schengen și vor adopta o rezoluție referitoare la aderarea României și Bulgariei.

Înainte de vot, în dezbatere vor interveni Consiliul Europei și Comisia Europeană, pe chestiuni legate de controale la frontierele interne în spațiul Schengen, în urma unei hotărâri a Curții de Justiție a UE.

În aprilie 2022, Curtea a decis o perioadă de până la șase luni pentru efectuarea controalelor la frontieră din cauza unor amenințări grave, ce poate fi prelungită numai dacă apare o nouă amenințare, cu excepția cazului în care există circumstanțe excepționale care pun în pericol funcționarea generală a spațiului Schengen.

Se așteaptă ca eurodeputații să solicite autorităților statelor membre să respecte normele actuale de liberă circulație în spațiul Schengen, care reprezintă pentru mulți una dintre principalele realizări ale UE.

Marți la prânz, plenul va vota o rezoluție referitoare la aderarea Bulgariei și României la Schengen, în urma dezbaterii în plen din 5 octombrie....

Parlamentul European a adoptat rezoluția pentru aderarea României la Schengen. Câți europarlamentari au votat împotrivă LIVE VIDEO

Marti, 18 Octombrie 2022, ora 12:12
Comenteaza acest articol | 44 comentarii
Parlamentul European a adoptat rezoluția pentru aderarea României la Schengen. Câți europarlamentari au votat împotrivă LIVE VIDEO
Parlamentul European a aprobat marți, 18 octombrie, o rezoluție privind aderarea României și Bulgariei la spațiul Schengen. Runda decisivă urmează să aibă loc în decembrie.

UPDATE 13.26 Parlamentul European a adoptat rezoluția privind aderarea României și Bulgariei la Schengen. 547 de eurodeputați au votat în favoare, 49 împotrivă iar 43 s-au abținut.

Guvernele statelor UE urmează să voteze în luna decembrie a acestui an, la Consiliul Justiție și Afaceri Interne (JAI) dacă România și Bulgaria vor fi primite în spațiul Schengen.

În rezoluția adoptată marți, eurodeputații afirmă că, până la sfârșitul anului 2022, Consiliul ar trebui să ia toate măsurile necesare pentru a adopta decizia asupra admiterii României și Bulgariei în spațiul Schengen de liberă circulație. Acest lucru ar trebui să asigure eliminarea controalelor asupra persoanelor la toate frontierele interne pentru ambele state membre în prima parte a anului 2023. Rezoluția a fost adoptată cu 547 voturi pentru, 49 împotrivă și 43 abțineri.

Constatând că spațiul Schengen este „una dintre cele mai mari realizări ale Uniunii Europene”, eurodeputații critică faptul că statele membre nu au luat încă o decizie privind admiterea Bulgariei și României, deși cele două țări îndeplinesc de mult timp condițiile necesare. Menținerea controalelor la frontierele interne este discriminatorie și are un impact negativ asupra vieții...

Premieră istorică în Parlamentul Noii Zeelande. Numărul femeilor l-a depășit pe al bărbaților

Miercuri, 26 Octombrie 2022, ora 07:41
Premieră istorică în Parlamentul Noii Zeelande. Numărul femeilor l-a depășit pe al bărbaților
Parlamentul Noii Zeelande este format, pentru prima dată în istorie, din mai multe femei decât bărbaţi, transmite The Associated Press.

Soraya Peke-Mason, din partea Partidului Laburist Liberal, a depus, marţi, jurământul în Parlament, înlocuindu-l pe fostul preşedinte Trevor Mallard, care a plecat pentru a deveni ambasador în Irlanda.

Odată cu demisia unui alt legislator de sex masculin, aceasta a înclinat balanţa în Parlament la 60 de femei şi 59 de bărbaţi.

"În timp ce este o zi specială pentru mine, cred că este o zi istorică pentru Noua Zeelandă", a declarat Peke-Mason reporterilor.

Această bornă plasează Noua Zeelandă printre cele şasezeci de naţiuni din lume care anul acesta pot pretinde o reprezentare feminină de cel puţin 50% în parlamentele lor, potrivit Uniunii Interparlamentare.

Printre naţiuni se numără Cuba, Mexic, Nicaragua, Rwanda şi Emiratele Arabe Unite.

La nivel mondial, aproximativ 26% dintre legislatori sunt femei, potrivit Uniunii.

Noua Zeelandă are o istorie de reprezentare feminină puternică. În 1893, a devenit prima naţiune care a permis femeilor să voteze. Actualul prim-ministru Jacinda Ardern este al treilea lider feminin al naţiunii, iar în prezent, femeile deţin, de asemenea, o serie de alte funcţii de conducere, inclusiv cea de preşedinte al Curţii Supreme a Noii Zeelande şi de guvernator general.

"Sunt foarte mulţumită că fiicele mele cresc într-o ţară în care...

Parlamentul bulgar a aprobat trimiterea de armament în Ucraina. Rezoluția controversată, votată și de o formaţiune pro-rusă

Joi, 03 Noiembrie 2022, ora 17:05
Parlamentul bulgar a aprobat trimiterea de armament în Ucraina. Rezoluția controversată, votată și de o formaţiune pro-rusă
Bulgaria se va alătura ţărilor care trimit ajutor militar Ucrainei pentru a se apăra în faţa agresiunii ruse, potrivit unei rezoluții adoptate joi, 3 noiembrie, de Parlamentul de la Sofia, relatează agenţia EFE.

Dezbaterea privind ajutorul militar a provocat diviziuni în fosta coaliţie de guvernare bulgară, iar decizia Parlamentului riscă să îngreuneze formarea noului executiv, în urma alegerilor anticipate din 2 octombrie.

Rezoluţia adoptată sprijină trimiterea de ajutor militar în cadrul ”eforturilor comunităţii internaţionale de a ajuta victimele agresiunii”, dar pune drept condiţie să nu fie slăbite capacităţile militare ale Bulgariei.

Un număr de 175 de deputaţi din partidele care se descriu drept pro-europene şi o mică formaţiune pro-rusă au susţinut rezoluţia, respinsă de Partidul Socialist şi de formaţiunea naţionalistă Vazrazhdane (Renaşterea).

Textul prevede că în termen de o lună guvernul va prezenta parlamentului o propunere concretă asupra tipurilor de armament ce ar putea fi oferite Ucrainei, dar în acelaşi timp să se negocieze cu Uniunea Europeană şi NATO înlocuirea vechilor echipamente militare sovietice cu sisteme moderne.

Bulgaria dispune de un mare arsenal de muniţii de fabricaţie sovietică ce pot fi folosite de armata ucraineană.

Rezoluția pentru aderarea României la Schengen, votată în Parlamentul European. „Mă aștept la un vot covârșitor”

Marti, 18 Octombrie 2022, ora 09:56
Comenteaza acest articol | 16 comentarii
Rezoluția pentru aderarea României la Schengen, votată în Parlamentul European. „Mă aștept la un vot covârșitor”
Europarlamentarul Victor Negrescu a anunțat că marți, 18 octombrie, se votează în Parlamentul European rezoluția pentru aderarea României și Bulgariei la Spațiul Schengen.

Eurodeputatul susține că doar „grupul extremiștilor” se opune.


„Vom vota astăzi, la Strasbourg, rezoluția privind susținerea aderării României și Bulgariei la spațiul Schengen, începând cu anul viitor.
Mă bucur că solicitarea mea oficială, susținută de zeci de eurodeputați din mai multe state membre, devine astăzi realitate cu sprijinul grupului social-democrat din Parlamentul European.

Textul rezoluției menționează clar nevoia luării unei decizii anul acesta, faptul că cele două state îndeplinesc criteriile tehnice de peste 11 ani și solicită Consiliului să adopte rapid această măsură, care să permită libera circulație pentru români și bulgari. Prin acest demers, Parlamentul European arată încă o dată, că sprijinul său pentru România este consistent și constant.

Împreună cu colegii mei din Partidul Social Democrat și PES activists România am militat în permanență, în ultimii ani, pentru aderarea României la spațiul Schengen, iar susținerea oferită de peste 40.000 de români, în cadrul campaniei #RomâniiMerităÎnSchengen, indică faptul că acest obiectiv trebuie îndeplinit cât mai repede cu putință.

Mă aștept la un vot covârșitor în favoarea României peste câteva ore, grupul extremiștilor fiind...

Nemții le întorc spatele maghiarilor. Parlamentul din Germania sprijină reducerea fondurilor europene destinate Ungariei

Vineri, 11 Noiembrie 2022, ora 13:06
Nemții le întorc spatele maghiarilor. Parlamentul din Germania sprijină reducerea fondurilor europene destinate Ungariei
Parlamentul Germaniei a adoptat o rezoluţie prin care sprijină propunerea ca Uniunea Europeană să reducă cu 7,5 miliarde de euro fondurile destinate Ungariei din cauza unor probleme ce ţin de corupţie şi statul de drept.


Respectiva hotărâre a fost adoptată de Bundestag, vineri, 11 noiembrie. În această rezoluţie, Parlamentul solicită Guvernului Federal ca în Consiliul European să voteze reducerea fondurilor destinate Ungariei, în cazul în care se va considera că reformele asumate de Guvernul de la Budapesta nu sunt suficiente.

În schimb, Ungaria a ajuns la un acord cu Comisia Europeană asupra realizării unor reforme pentru întărirea independenţei justiţiei, o exigenţă crucială a Bruxellesului pentru deblocarea planului de relansare, a declarat joi o sursă europeană, potrivit AFP.

Ungaria lui Viktor Orban este singura ţară din UE al cărei plan de relansare post-COVID, care presupune subvenţii de 5,8 miliarde de euro, nu a obţinut încă acordul Bruxellesului.

Or, dacă planul nu va fi validat până la finalul anului, 70% din fonduri s-ar pierde.

Potrivit acestei surse europene, Budapesta "a acceptat" în cele din urmă condiţiile puse de Comisie privind reformele pentru întărirea independenţei sistemului judiciar. Ele vor trebui adoptate până în martie 2023, pentru că altfel banii nu ar fi transferaţi, a precizat sursa.

Ungaria a adoptat de asemenea în ultimele luni măsuri anticorupţie, o altă cerinţă...

PPE, cel mai mare grup politic din Parlamentul European, susține intrarea României în Schengen. Rezoluția privind aderarea, votată săptămâna viitoare

Sambata, 15 Octombrie 2022, ora 18:15
Comenteaza acest articol | 18 comentarii
PPE, cel mai mare grup politic din Parlamentul European, susține intrarea României în Schengen. Rezoluția privind aderarea, votată săptămâna viitoare
Reprezentanţii PNL au transmis că Partidul Popular European, cel mai mare grup politic din Parlamentul European, susţine aderarea României la Spaţiul Schengen.

Preşedintele PPE, Manfred Weber, i-a îndemnat pe europarlamentarii din grupul popular să voteze în favoarea aderării, marţi, în PE.

”Partidul Popular European, cel mai mare grup politic din Parlamentul European, susţine aderarea României la Spaţiul Schengen! La ultimul congres al PPE, din 1 iunie, a fost votată o rezoluţie care include susţinerea popularilor europeni pentru integrarea României, a Bulgariei şi a Croaţiei în spaţiul de liberă circulaţie. Menţiunea susţinerii PPE pentru ţara noastră a fost introdusă la propunerea delegaţiei PNL. Preşedintele PPE Manfred Weber i-a îndemnat pe europarlamentarii din grupul popular să voteze în favoarea intrării României în Spaţiul Schengen, la votul de marţi, 18 octombrie, din Parlamentul European”, se arată într-o postare publicată, sâmbătă, pe pagina de Facebook a PNL.

Potrivit sursei citate, dacă legislativul continental aprobă, ultimul examen decisiv va fi votul din luna decembrie, din cadrul Consiliul European pe Justiţie şi Afaceri Interne.

Săptămana viitoare, Parlamentul European ar urma să voteze rezoluţia privind aderarea României şi Bulgariei la Schengen.

În 1 iunie, Delegaţia PNL prezentă la Congresul PPE de la Rotterdam, condusă de preşedintele PNL, premierul Nicolae Ciucă, a...

Decizia Parlamentului European privind documentele de călătorie rusești, eliberate în Ucraina și Georgia

Joi, 10 Noiembrie 2022, ora 18:20
Decizia Parlamentului European privind documentele de călătorie rusești, eliberate în Ucraina și Georgia
Preşedinţia Consiliului Uniunii Europene şi Parlamentul European au ajuns, joi, la un acord provizoriu cu privire la acceptarea documentelor de călătorie ruseşti eliberate în Ucraina şi Georgia, potrivit unui comunicat emis de UE.


Textul asupra căruia s-a convenit face obiectul aprobării de către Consiliul UE şi Parlamentul European înainte de a trece prin procedura de adoptare formală.

”Această decizie reprezintă un răspuns la agresiunea militară neprovocată şi nejustificată a Rusiei împotriva Ucrainei şi la practica Rusiei de a elibera paşapoarte internaţionale ruseşti rezidenţilor din regiunile ocupate. Totodată, această decizie vine în urma deciziei unilaterale a Rusiei de a recunoaşte independenţa teritoriilor georgiene Abhazia şi Osetia de Sud în 2008”, se mai arată în comunicat.

Documentele de călătorie ruseşti care sunt eliberate în regiunile ocupate de Rusia în Ucraina ori în teritoriile separatiste din Georgia sau cele care sunt eliberate persoanelor cu reşedinţa în aceste regiuni sau teritorii nu vor fi acceptate ca documente de călătorie valabile pentru obţinerea unei vize sau pentru trecerea frontierelor spaţiului Schengen.

Statele membre UE nu recunosc în prezent documentele de călătorie ruseşti eliberate în aceste regiuni ”sau sunt pe cale de a nu le recunoaşte”, iar această decizie urmăreşte ”să instituie o abordare comună, să asigure buna funcţionare a politicii privind...

Putin primește o veste alarmantă: Opoziția rusă formează ”parlamentul paralel” care vrea să-l dea jos de la putere VIDEO

Sambata, 22 Octombrie 2022, ora 06:11
Putin primește o veste alarmantă: Opoziția rusă formează ”parlamentul paralel” care vrea să-l dea jos de la putere VIDEO
Vladimir Putin a primit o veste alarmantă, după anunțul unui proeminent politician rus, Ilya Ponomarev, care a spus într-un interviu acordat publicației Kiev Post că opoziția din Rusia a format ”parlamentul paralel” cu ”rezistență militară”. Această organizație va lupta împotriva regimului liderului de la Kremlin, cu scopul de a prelua puterea la Moscova.

Fostul deputat din Duma de Stat din Rusia, între anii 2007 și 2016, care trăiește în exil la Kiev, a adăugat că acest parlament paralel va servi drept „administrație rusă de tranziție, dar el ”este încă în faza incipientă și ar trebui să crească și mai mult pentru a deveni o alternativă eficientă la administrația lui Putin”, potrivit International Business Times.

"Acest lucru se întâmplă pentru prima dată în istoria Rusiei. Vom forma un parlament paralel, care va deveni administrația rusă de tranziție. Va fi în mâinile Ucrainei și a națiunilor străine să o recunoască drept alternativă la Putin. Organizația stabilită. ar trebui să dezvolte rezistență armată și să înceapă să lupte eficient împotriva lui Putin”, a spus Ponomarev la Kiev Post.

Isterie în Rusia provocată de Putin: Retrageri colosale de bani din bănci ale fugarilor din țară

Politicianul rus crede că această inițiativă va avea succes. "Mișcarea partizană din Rusia este în creștere, dar este într-un stadiu foarte incipient și trebuie să creștem de zece ori...
  1. Ponturi de aur pentru a crește eficiența caloriferelor și a economisi bani: "Tehnica este deosebit de utilă dacă sunt poziționate direct sub o fereastră"
  2. Modul inedit în care doi români, soț și soție, au ales să câștige bani în Germania. „Pur și simplu nu există nimic de muncă în România”
  3. Locul care a impresionat-o pe una dintre miliardarele lumii: „Am fost peste tot, dar n-am văzut așa ceva!”
  4. 7 milioane de români sunt obligaţi să îşi schimbe contorul: O parte din cost va fi plătită de ei. De la cât pornesc prețurile
  5. Frica i-a intrat în oase lui Putin: Ce face Rusia cu adevărat în Crimeea, dezvăluit de sateliți FOTO
  6. Cea mai tare glumă care a apărut după eliminarea Germaniei de la Mondiale FOTO
  7. Cum a cerut șpagă o doctoriță de la pacienta pusă pe masa de operație: „Mi-a spus să nu mă surprindă dacă mă trezesc paralizată”
  8. Ucraina a anunțat numărul uriaș de militari care au murit în război. Diferență dramatică față de ceea ce s-a știut până acum
  9. Horoscop zilnic. Vineri, 2 decembrie. Zodia care va primi în sfârșit schimbarea pe care o dorește de mult timp
  10. Telecabina lui Adrian Sârbu de la Sinaia a fost vândută. Cine a cumpărat-o și pe câți bani: ”Negocierea a durat ani de zile” VIDEO